donderdag 28 augustus 2008

Mr Mustafa

Om een of andere reden heb ik niet erg veel vertrouwen in Mr Mustafa. Als hij zo'n internationaal bekend medium en helderziende zou zijn, dan had hij ook wel kunnen ruiken dat ik niet op zijn diensten zit te wachten. Bovendien verdenk ik Mr Mustafa ervan dat hij niet eens kan lezen. Waarom zou hij dan anders met enige regelmaat zo'n briefje in een brievenbus doen waar een "NEE, NEE" sticker op zit.

6 opmerkingen:

Trijnie zei

Ha, lijkt mij erg betouwbaar die mr Mustafa.
Hij lost al je problemen op binnen 24 uur, ook sexuele problemen.Nou vind ik dat persoonlijk wel weer erg lang duren, een heel etmaal.

Anoniem zei

Er is een site waar dit soort briefjes worden verzameld. Voorheen stonden de comments ook vol met verhalen over ervaringen met deze wonderdokters, maar die zijn helaas verdwenen.

Bizarre verhalen over wat mensen zich allemaal laten wijsmaken. Zelfs na hele vervelende ervaringen met de ene wonderdokter, trappen ze met open ogen in de val van de andere charlatan. Net zo lang tot ze failliet zijn of totdat het doordringt dat die oplossingen voor seksuele problemen gewoon aanranding of verkrachting is.

http://wonderdokters.nl/tag/0627330208

Anoniem zei

Trouwens, wel een beetje vies kleedje, moet je toch eens in de was doen.

Daan zei

Grappig, ik heb even zitten puzzelen, Mr. Mustafa, Mr. Mouctar, Prof. Defoula, Prof. Khairaba, Mr. Kann, Mr. Kisma delen samen een zestal telefoonnummers. Het lijkt wel een soort huisartsenpost, maar dan voor helderziende.

Maria zei

HELP, ik heb een probleem. Nou laten we zeggen ik had een probleem maar nu heb ik een nog groter probleem.
Namelijk; ik had Mr Mustafa nodig aangezien ik mijn verlorene wilde terugwinnen. Nou heb ik dus Mr Mustafa gebeld met de vraag of hij me kon helpen. En dat kon hij zoals hij dat ook aangeeft op zijn advertenties. Dus probleem opgelost zou je denken, nou mooi niet. Nu zit mijn hele huis vol met verlorene, ze lullen de oren van je kop en ik kan nergens meer normaal zitten. Één grote ellende. Dus nogmaals bellen met Mr. Mustafa, krijg ik ene Prof. Khairaba aan de lijn. En jonge jonge jonge kan die vent niets tegen verlorene. Hij kan alleen helpen als je relatie, sexuele, studie en zaken problemen hebt.

Unknown zei

Als je ze naam in google zoekt komt er veel drugs gerelateerde zoek opties bij.hmmm ��